CFR dispută sâmbătă primul amical înaintea reluării campionatului

Foto: Dan Bodea

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă 6 iunie, expiră interdicția de a desfășura antrenamente comune pentru echipele de fotbal din Liga 1 și tot de sâmbătă grupările din primul eșalon pot disputa meciuri amicale, în condițiile stipulate într-o înțelegere parafată între Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă, Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului. Oficialii CFR-ului și cei ai lui Hermannstadt au convenit ca cele două echipe să se întâlnească, la sfârșitul săptămânii, la Cluj.

De altfel cele două cluburi au multe în comun, de la conducerea sibienilor care a performat ani de zile în Gruia, până la banca tehnică pe care o conduce Vasile Miriuță, și el fost antrenor al feroviarilor clujeni. Ambele oponente vor disputa primul joc după pauza forțată de mai bine de două luni și jumătate din cauza pandemiei de coronavirus.

Meciurile Ligii 1 se reiau la sfârșitul săptămânii trecute și este de așteptat ca până atunci trupa lui Dan Petrescu să mai dispute cel puțin un meci școală, fie cu echipa a doua a clubului, care activează în liga a treia, fie cu echipa de tineret. Liga 1 se va relua cu meciurile etapei a treia din faza play-off. CFR Cluj va primi vizita formației FCSB, în vreme ce FC Hermannstadt va evolua în deplasare la Sepsi OSK.

Distribuie:

Postaţi un comentariu