CFR dezminte plecarea lui Marian Copilu, îl confirmă pe Petrescu încă doi ani și-l acuză, din nou, pe Minteuan de lipsă de caracter

Foto: Dan Bodea

Clubul de fotbal CFR Cluj a remis, vineri, un comunicat prin care încearcă să facă lumină referitor la ultimele informații apărute în presă. Astfel, conform site-ului oficial președintele Marian Copilu nu ar fi părăsit gruparea campioană. Conform sursei citate, oficialul feroviarilor ar avea niște probleme personale care îl țin momentan departe de club.

„Marian Copilu face parte în continuare din familia noastră, chiar dacă nu se află fizic la Cluj-Napoca. În aceste momente trece prin niște probleme personale, dar după ce le va depăși, iar starea de urgență îi va permite deplasarea fără restricții între orașe, ni se va alătura la Cluj-Napoca”, se arată în documentul publicat pe site-ul campioanei.

Și antrenorul Dan Petrescu a fost reconfirmat în funcție pentru următorii doi ani.

„Referitor la articolul apărut despre Dan Petrescu în care se spune că a confiscat clubul (în presa centrală au apărut articole conform cărora Dan Petrescu ar avea atribuții de manager general la CFR, după plecarea lui Marian Copilu și după înlăturarea lui Alin Minteuan – n.a.), dorim să menționăm următoarele:

Dan Petrescu este și va fi antrenorul echipei CFR 1907 Cluj pentru încă minim 2 ani de zile. În această perioadă grea a fost alături de conducerea clubului și a colaborat cu ea pentru bunul mers al echipei noastre, așa cum a făcut-o mereu de când este la CFR. Singurul lucru pe care Dan Petrescu l-a “confiscat” în România în ultimii ani este performanța”.

Nici secundul Alin Minteuan nu a fost uitat. În comunicatul de vineri, conducerea feroviarilor confirmă tacit despărțirea de acesta, chiar dacă nu i s-a reziliat contractul scadent oricum la finalul lunii viitoare. Minteuan a solicitat conducerii programul de pregătire al echipei, în condițiile în care, în acte, el este în continuare secundul lui Dan Petrescu. În comunicatul clubului nu se face nicio referire la o eventuală colaborare pe mai departe cu Minteuan, pe care, din nou tacit, îl acuză de lipsă de caracter.

„În ceea ce îl privește pe Alin Minteuan, dorim să precizăm următoarele:
Clubul CFR 1907 Cluj va respecta și aprecia așa cum a făcut-o și până acum orice fost jucător, antrenor sau conducător care a fost alături de club în momentele frumoase, dar și în momentele grele.

În această perioadă dificilă pe care clubul nostru și întreg fotbalul românesc o traversează, noi am încercat să rămânem uniți. În astfel de momente grele se văd caracterele puternice. Clubul CFR 1907 Cluj își va respecta toate obligațiile față de antrenorul Alin Minteuan până în ultima zi a contractului său”, scrie sursa citată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu