CFR cere întreruperea campionatului!

Foto: Dan Bodea

FCSB e așteptată, duminică, în Gruia, însă oficialii campioanei Ligii 1 au cerut, neoficial, întreruperea campionatului în contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat, miercuri, pandemie de Coronavirus.

„Oricum campionatul va fi oprit, cu siguranță, de săptămâna viitoare! De ce să mai riscăm pentru încă o etapă? Ca să fie și mai clar: noi vom juca acasă, deci n-o să călătorim cu avionul, nu avem de suportat ceea ce vor avea de suportat alte echipe. FCSB va călători la Cluj cu avionul, e un risc.

E penibil să joci cu tribunele goale! Competiția trebuie oprită acum sau cât mai curând e posibil! De ce trebuie să ajungem în situația ca vreun sportiv să fie infectat și abia atunci să luăm măsuri?”, a declarat președintele CFR-ului, Marian Copilu, pentru Gazeta Sporturilor.

Deși UEFA a impus măsuri de prevenție și a amânat deja două meciuri din Europa League, Liga 1 nu a fost încă amânată, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal luând decizia ca partidele să se dispute cu porțile închise.

Distribuie:

Postaţi un comentariu