CFR – Astra și U Craiova – Viitorul, în semifinalele Cupei

Foto: Dan Bodea

Liderul Ligii 1 și campioana en-titre a țării, CFR, va înfrunta Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României. Cele două oponente se vor întâlni de nu mai puțin de patru ori în ceva mai mult de 30 de zile. Prima întâlnire este programată în etapa a treia a fazei play-off a campionatului, pe 30 martie, în Gruia. Prima manșă din semifinalele Cupei se va disputa în 3 sau 4 aprilie, tot pe Arena Dr Constantin Rădulescu.

Trei săptămâni mai târziu, la Giurgiu se va juca returul penultimului act al Cupei, iar după încă o săptămână se va juca Astra – CFR în etapa a opta din play-off-ul Ligii 1. În cealaltă semifinală se vor duela Universitatea Craiova, deținătoarea trofeului și Viitorul Constanța. Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur.

La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Finala competiţiei se va juca pe 2 iunie, pe un stadion care urmează să fie stabilit în perioada următoare. Conducerea clubului feroviar l-a reconfirmat în funcția de antrenor interimar pe Alin Minteuan, al cărui contract expirase la sfârșitul săptămânii trecute.

Distribuie:

Postaţi un comentariu