CFR aplică ”Planul B”. Budescu este în vizorul vișiniilor

Sursa foto: digisport.ro

CFR Cluj nu a reușit să o învingă pe FCSB în actuala ediție de campionat, dar ar putea să fure perla coroanei roș-albastre. Iuliu Mureșan a dezvăluit la Digisport că Budescu este un jucător pe care patronul (Marian Băgăcean apare în actele clubului CFR ca fiind principalul acționar) îl apreciază foarte mult. ”De când a preluat echipa îmi tot spune de Budescu.

Îi place foarte mult patronului nostru, dar și Dan Petrescu îl place pe Budescu. La jucătorii care au clauze de reziliere e destul de simplu. Plătești clauza și l-ai luat. Avem un interes pentru Budescu pentru că este un jucător cu mare calitate și este mortal la fazele fixe”, a spus Mureșan la Digisport. Dezvăluirea oficialului din Gruia poate fi și o aroganță la adresa oficialilor rivalilor din capitală care și-au făcut un obicei în a oferta jucători de la echipele pe care urmează să le întâlnească.

Pentru a-l achiziționa pe Budescu CFR-ul va trebui să achite clauza de reziliere în valoare de 3.000.000 milioane de euro. Constantin Budescu are 29 de ani, este internațional al României și a marcat 9 goluri în 24 de meciuri disputate pentru FCSB în actuala ediție de campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu