CFR a pierdut ritmul. Rezervele de la Gaz Metan, greu de învins (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

În continuare favorită la câștigarea campionatului CFR Cluj s-a întrebuințat serios, luni seara, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, în ultimul meci al etapei a VII-a din play-off. Trupa lui Petrescu s-a impus cu 2-0 dar, în ciuda diferenței de valoarea net superioare, a fost incapabilă să înscrie mai bine de o jumătate de oră.

Droppa (min. 13) a avut prima ocazie pentru oaspeți și a turnat plumb în ghetele feroviarilor. Puși sub presiune, fotbaliștii lui Dan Petrescu au căzut în capcana lamentărilor propriului antrenor. Fiecare construcție a părut mai degrabă o scuză , sau un reproș adresat oponenților care nu păreau să aibă de gând să se dea la o parte ca să faciliteze succesul gazdelor.

Djokovic a ratat incredibil (min. 36), după o centrare ideală a lui Deac, iar Moura a avut o intervenție neglijentă la Chipciu, Hațiegan a arătat punctul cu var și Deac a risipit orice emoție. Prima repriză s-a terminat cu CFR în avantaj, iar ultimele 45 de minute chiar nu mai contau.

Ca să risipească orice brumă de speranță a oaspeților, Djokovic nu a mai ratat în minutul 49 și a dublat avantajul echipei sale. Următorul eveniment demn de remarcat a fost cartonașul roșu încasat de Boli în minutul 81. Cele trei puncte îi ajută pe feroviari să țină aproape de Universitatea Craiova. La sfârșitul acestei săptămâni, CFR va întâlni, în deplasare, pe FCSB, iar Oltenii vor juca la Botoșani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu