CFR a mai făcut un pas spre titlul de campioană

Foto: Dan Bodea

CFR a câștigat disputa de la Sfântu Gheorghe, 1-0 cu Sepsi OSK, într-un meci atipic în care feroviarii au trimis mai multe șuturi la poarta lui Fejer decât au făcut-o în toate celelalte meciuri de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. În fața unei echipe, Sepsi, intrată în vacanță încă din momentul în care a obținut accederea în faza play-off a Ligii 1, vișiniii au etalat o apărare avansată, în jumătatea de teren a adversarilor, și au înscris la singura lor ocazie clară de gol a primei reprize.

George Țucudean a lovit perfect mingea, din cădere, și a catapultat-o în plasa porții lui Fejer. Replica gazdelor a venit în minutul 40 de reluarea slabă a lui Karnitski (reluare peste din 9 metri), iar câteva zeci de secunde mai târziu Culio a prins un șut ca-n vremurile lui bune, dar mingea a fost respinsă în bară de Fejer.

În repriza a doua golgheterul gazdelor a încercat o execuție de finețe. Șutul lui, cu efect, la colțul lung, a trecut pe lângă vinclul porții lui Arlauskis. Înainte să fie schimbat, Țucudean a mai apărut odată periculos în careul secuilor, dar nu l-a mai învins pe Fejer. Ultima jumătate de ocazie i-a aparținut lui Boli, după o centrare a lui Deac.

Fundașul clujenilor s-a înălțat bine dintr-un mănunchi de jucători adverși, dar mingea a trecut peste și meciul s-a terminat cu victoria deja clasică, la limită, a feroviarilor. CFR are din nou șase puncte avans în fața FCSB, dar roș-albaștri au un meci mai puțin disputat. Orice alt rezultat al bucureștenilor în întâlnirea de la Ovidiu, este echivalent cu câștigarea campionatului de către CFR.

Distribuie:

Postaţi un comentariu