CFR a câștigat ultimul amical din Spania. Petrescu a vrut să scoată echipa de pe teren

Foto: Dan Bodea

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, a câștigat, sâmbătă, ultimul meci amical pe care l-a disputat în cantonamentul fin Spania. Feroviarii s-au impus cu scorul de 3-2 în fața ecuadorienilor de la Emelec. Adversara CFR-ului a deschis scorul în minutul 26, după o lovitură de la colțul terenului, dar nu a profitat prea mult de momentele de nesincronizare fin jocul vișiniilor.

Tot după un corner au restabilit egalitatea și jucătorii lui Dan Petrescu. Vinicius a marcat fără probleme din faţa porții adverse (min. 35). Două minute mai târziu, Păun și-a dus echipa în avantaj, cu o execuție fină: lob fin afara careului. Nemulțumiţi de scorul de pe tabelă, ecuadorienii au împins-o pe CFR în propria jumătate de teren, încă din primele secvențe ale reprizei a doua.

Pe fondul unei dominări evidente Emelec a restabilit egalitatea, în minutul 69, după un corner la care feroviarii au gafat în lanţ. Dan Petrescu a luat foc, a intrat pe teren, s-a certat ca la ușa cortului cu centralul, a vrut să scoată echipa de pe teren și a fost nevoie de intervenția stafului său pentru a-l calma și pentru ca jocul să poată fi reluat.

Golgheterul George Ţucudean și-a făcut încă odată datoria. Intrat pe teren în minutul 80, atacantul a marcat golul victorie în minutul 90, la capătul unei faze colective. CFR încheie cantonamentul fin Spania cu o victorie, iar săptămâna viitoare va disputa primul meci oficial al anului, acasă, cu FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu