CFR a anunțat că va acționa în instanță clinica Regina Maria

Foto: Dan Bodea

Clubul CFR Cluj ia în calcul posibilitatea de a acționa în judecată clinica Regina Maria, din București unde jucătorii și staff-ul feroviarilor au efectuat primele teste COVID-19, care au ieșit pozitive și au creat haos nu doar în cadrul clubului, ci și în fotbalul intern. Conform Mediafax, avocații CFR-ului ar fi anunțat și că vor cere compensații financiare de sute de mii de euro.

După ce au primit acceptul de a se deplasa, lotul feroviarilor s-a întors la Cluj și au efectuat noi teste, la Spitalul de Boli Infecțioase respectiv Spitalul Județean, iar acestea, în marea lor majoritate au ieșit negative, în acest moment doar cinci jucători fiind declarați infectați cu noul coronavirus.

O altă veste bună pentru CFR a venit din partea DSP Cluj care a avizat reluarea antrenamentelor. Astfel, meciul cu FC Botoșani se va disputa marți, de la ora 21:30 pe arena din Gruia. Partida va fi arbitrată de Marius Avram, ajutat de asistenţii Ciprian Florin Danşa şi Imre-Laszlo Bucsi.

Reamintim că pe 18 iulie Alexandru Păun a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, efectuat cu doar câteva ore înaintea meciului cu FCSB. Ulterior alte 25 de persoane, jucători, membri ai staff-ului tehnic și alți angajați ai clubului au fost declarați pozitivi. CFR mai are de disputat trei meciuri din actualul campionat, cu FC Botoșani pe teren propriu și cu FCSB, respectiv cu Universitatea Craiova, în deplasare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu