Ce descătușare! “U” – Petrolul 4-0

După o serie de rezultate surprinzător de slabe în debutul actualei ediții a Ligii 2 “U” Cluj a făcut spectacol la primul meci disputat acasă, cu suporterii alături. „Șepcile roșii” au surclasat-o pe Petrolul Ploiești, scor 4-0, la capătul unui meci în care antrenorul oaspeților a fost trimis în tribune, iar echipa a terminat meciul în inferioritate numerică.

Meciul din cadrul etapei a 8-a nu a început deloc bine pentru trupa lui Adi Falub. Clujenii aproape că nu au ieșit din propria jumătate de teren vreme de 30 de minute. Prahoveni au încercat să profite, si-au creat ocazii, dar nu au reușit să înscrie. Primul gol a fost marcat de Gavra cu o execuție de atacant versat, șut din afara careului, excelent plasat în dreapta portarului advers.

Au urmat minutele în care “U” a redescoperit fotbalul, penalty și eliminarea lui Flavius Stoican, mai penibil până și decât Dan Petrescu, golul lui Florescu și, în final, o victorie categorică la capătul unei evoluții care ar trebui să însemne renașterea spiritului echipei universitare. La jumătatea săptămânii viitoare “U” va evolua, ineplasare, cu Universitatea Craiova, echipa din Liga 3, în 16-imile Cupei României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu