Candidează la retrogradare! ”U” Cluj a pierdut și cu CSM Galați

Sursa foto: u-cluj.ro

Echipa feminină de handbal a C S Universitatea Cluj a bifat al patrulea insucces, din tot atâtea meciuri disputate în turneul de la Sfântu Gheorghe, al doilea din calendarul competițional al actualului sezon. Fetele lui Alexandru Curescu s-au făcut încă o dată de rușine cu o nou promovată, CSM Galați, în fața căreia au cedat cu 21-28.

Tabela de marcaj a indicat egalitatea între cele două oponente doar la statul întâlnirii, la 1 (în minutul 4) și la 2 (min. 5), după care dunărencele au trecut în avantaj și nu au mai cedat nicio clipă inițiativa. La pauză CSM Galați avea un avantaj de 6 goluri (16-10), pe fondul unei evoluții prin care au arătat că își doresc mai mult victorie.

Necula Rebeca a înscris prima în actul secund, dar Universitatea nu a dat semne de revenire, iar gălățencele au continuat să-și facă meciul ușor continuând să înscrie și să mențină în permanență ecartul la 6-7 goluri față de ”U”. Necula (7 goluri), Vizuete (6), Lazăr (4), Masna (2), Șelever și Lupașcu (câte 1 golu), au fost marcatoarele Universității

Următorul turneu, ultimul din acest an, va avea loc în perioada 11 0 12 noiembrie, la București, în Sala Polivalentă. După cinci meciuri disputate ”U” se situează pe poziția a 11-a a clasamentului, cu 3 puncte, grație victoriei la masa verde cu Crișul Chișineu Criș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu