Campion al României la fitness va filma un clip alături de rugbiștii de la CS Mănăștur

Foto: arhiva personală

Ovidiu Iulian Butoeru, campionul național en titre la fitness, va fi eroul principal al unui film de promovare a companiei care îl susține financiar și material (suplimente nutritive). Filmările vor fi realizate în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, joi, 17 mai, în timpul ultimului antrenament al rugbiștilor de la CS Mănăștur înaintea semifinalei Diviziei A pe care aceștia o vor disputa, sâmbătă, la București.

Ovidiu a practicat rugby-ul mai bine de 10 ani, iar apoi s-a îndreptat spre cariera de antrenor personal, pentru a-i ajuta și pe alții să își schimbe stilul de viață, prin sport. Recent, Ovidiu s-a întors din Spania, de la Campionatele Europene de Fitness, unde a terminat întrecerea locul 4. Ovidiu Iulian Butoeru a fost manechin pentru câteva dintre cele mai importante brand-uri de îmbrăcăminte, a participat la două turnee finale de Campionat European, cu echipa națională de rugby, și, din 2016, este unul dintre cei mai apreciați practicanți de fitness.

Anul trecut Ovidiu a cucerit primul său titlu național la fitness și a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Culturism și Fitness. La începutul lunii iunie va participa alături de partenera lui de antrenament, Dana Pop, la Concursul Național Pro Nutrition Fit Challenge IV.

Distribuie:

Postaţi un comentariu