Campioanele României încep seria meciurilor amicale

Olimpia Cluj/ Foto: Dan Bodea

Echipa de fotbal feminin Olimpia Cluj, campioana en-titre a României, va disputa la sfârșitul acestei săptămâni primele meciuri test din campania de pregătire de dinaintea participării în Liga Campionilor. Fotbalistele pregătite de Mirel Albon au revenit la Cluj, după un stagiu de pregătire centralizată la Cheile Grădiștei, iar vineri, 22 iulie, vor înfrunta echipa Steaua Roșie Belgrad, în primul din cele două meciuri amicale.

Partida de vineri se va disputa de la ora 18.00, pe terenul de la Baza Sportivă „Ardealul” din Someșeni. Campioanele țării vor avea o zi de pauză, iar duminică, 24 iulie, de la ora 10.00, pe terenul amintit se va disputa al doilea joc test, în compania echipei din Serbia. După partidele cu Steaua Roșie, lotul Olimpiei se va împărți în două. Fotbalistele convocate la lotul național al României vor participa la un stagiu de pregătire în Ungaria și vor evolua la Balaton Cup, urmând ca pe 30 iulie să se alăture coechipierelor lor, la Budapesta.

La data de 31 iulie Olimpia are programat al treilea meci de verificare, în Austria, în compania echipei Sturm Graz. Clujencele vor rămâne în Austria pentru un nou stagiu de pregătire la Mallnitz, unde vor disputa alte două meciuri amicale cu echipe din prima ligă a Austriei. Până la finalul perioadei de pregătire Olimpia va mai juca un meci test, în Slovenia, cu formația Pomorie, după care fotbalistele vor reveni la Cluj.

Reamintim că în urma tragerii la sorți, echipa Olimpia Cluj-Napoca va întâlni în Grupa 4 de calificare UEFA Women’s Champions League echipele: Pärnu (EST) (marți, 23 august, de la ora 11:00), Breznica Pljevija (MNE) (joi, 25 august, de la ora 11:00) și Medyk Konin (POL) (duminică, 28 august, de la ora 17:00).

Distribuie:

Postaţi un comentariu