Campioana remizelor. ”U” a revenit de la 0-2 și este neînvinsă de 11 meciuri

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat în deplasare, în compania formației Gloria Buzău. Meciul contând pentru etapa a 23-a a Ligii a doua a început în nota de dominare a alb-negrilor care au irosit trei oportunități în primele 15 minute de joc. Nici Dican (min. 9), Nici Goga (12 și 15) nu au reușit să-l învingă pe Stoian.

Pe fondul unui joc în care universitarii păreau să dețină controlul, gazdele au deschis scorul în minutul 29 după un șut în forță al lui Balgiu, din afara careului. Reușita le-a dat aripi buzoienilor care au trecut în controlul partidei și au irosit ocazie după ocazie la poarta lui Gorcea.

Alb-negrii au dat senzația că pot reveni în meci pe finalul primei reprize, dar Goga și Inacio au luat la țintă barele porții lui Stoian. Răspunsul gazdelor a venit imediat și Stoica a trimis și el în bară. În minutul 45 Iulian Roșu a stabilit scorul pauzei cu o reluare imparabilă în vinclul porții lui Gorcea.

Tucaliuc putea închide meciul în minutul 53, dar mingea șutată din lovitură liberă a fost scoasă de Gorcea don vinclu. Fotbaliștii lui Adi Falub au dominat repriza a doua și acest lucru avea să se materializeze în minutul 59 și pe tabela de scor. Goga a șutat de la marginea careului și a redus din diferență.

Tot Goga a centrat perfect pentru Gavra (min. 67) și fostul golgheter al Universității a stabilit scorul final. Roș-albaștrii au alergat după egalare până la ultimul fluier al arbitrului, dar s-au remarcat doar printr-o serie de ratări care nu le-au adus victoria dorită. Remiza de la Buzău o țintuiește pe Universitatea Cluj în zona fierbinte a clasamentului, locul 13 cu 27 de puncte, șase mai multe decât CSM Reșița, ocupanta locului 16, ultimul care duce în eșalonul terț.

Distribuie:

Postaţi un comentariu