Camora și Djokovic au trecut testul de cunoștințe generale despre România

Foto: Dan Bodea

De Ziua Națională a României doi dintre cei mai importanți jucători ai campioanei Ligii 1, Mario Camora și Damian Djokovic au acceptat provocarea de a răspunde la un set de 10 întrebări de cultură generală despre români și despre România. Deși primul este portughez, iar cel de al doilea croat, ambii au trecut „examenul”, răspunzând corect la 9, respectiv la 8 întrebări din cele 10 pregătite de inițiatorii testului.

Singurele întrebări care i-au pus în dificultate pe Camora și Djokovic au fost: „Cum se numește cea mai bună gimnastă din istoria României?”, respectiv „Ce echipă a învins naționala României în optimile Campionatului Mondial din 1994?”. Niciunul dintre cei doi jucători nu au pomenit-o pe Nadia Comăneci, iar Djokovic a greșit și răspunsul la întrebarea legată despre CM din SUA, din 1994.

În vârstă de 33 de ani, Mario Camora evoluează la CFR Cluj din 2011, este căpitanul echipei și în mai multe rânduri s-a vehiculat ideea de a fi naturalizat pentru a putea evolua în echipa națională de fotbal a României. Damian Djokovic are 29 de ani și a fost achiziționat, prima oară de CFR în 2013. A revenit în gruia în 2017 și a cucerit două titluri consecutive cu gruparea feroviară (2018 și 2019).

Distribuie:

Postaţi un comentariu