Camora ar putea debuta pentru România contra Muntenegrului

Foto: Dan Bodea

Pierderea finalei Supercupei României, scor 0-1 în fața Astrei Giurgiu, nu a produs doar tristețe în tabăra CFR-ului. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a dat și o veste bună oficialilor clubului clujean. Căpitanul Mario Camora ar putea debuta în tricoul echipei naționale a României, chiar pe Cluj Arena, în meciul din debutul calificărilor la Cupa Mondială din 2018, contra reprezentativei statului Muntenegru.

”Am putea să o estimăm o perioadă de până la 45-60 de zile pentru obținerea cetățeniei române pentru Mario Camora. Săptămâna viitoare se va finaliza pocedura de depunere a actelor. În momentul de față Camora este sigurul fotbalist pe care Federația Română de Fotbal îl are în vederi în ceea ce privește naturalizarea”, a confirmat oficialul FRF.

Portughezul din defensiva CFR-ului va deveni, astfel, al doilea fotbalist naturalizat care va fi eligibil pentru a juca pentru echipa națională a României după brazilianul William De Amorim, care a primit cetățenia română la data de 27 mai anul curent.

Distribuie:

Postaţi un comentariu