Bud a plecat de bună voie, Sîrbu a câștigat litigiul cu CFR

Foto: Dan Bodea

Campioana Ligii 1, CFR, se pregătește în aceste zile în Austria, la Windischgarsten, dar nici oficialii din Gruia au renunțat la vacanță. După ce au reziliat contractul internaționalului maghiar Adam Lang și au ajuns la un acord cu Bryan Nouvier, feroviarii au oficializt și despărțirea de atacantul Cristi Bud. Dacă până acum lucrurile au mers ca unse, și în cazul venirilor, dar și al plecărilor, oficialii CFR-ului au primit și o veste proastă.

Clubul din gruia a pierdut cazul de la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, din cadrul Federației Române de Fotbal, cu fotbalistul Cosmin Petrișor Sîrbu. Conform Prosport, fotbalistul de 23 de ani a fost declarat liber de contract, iar campioana Ligii 1 este obligată să-i achite despăgubiri financiare.

„Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a admis cererea formulată de Cosmin Petrișor Sîrbu și l-a declarat pe acesta liber de contractul cu CFR Cluj. De asemenea, campioana României a fost obligată să îi plătească lui Sîrbu rata contractuală aferentă lunii februarie 2019. CFR Cluj poate face recurs până la data de 17 iunie”, se arată în anunțul de pe site-ul afan.ro.

Conform sursei citate, Sîrbu a fost lansat în fotbalul profesionist de Liberty Salonta, iar ulterior a mai trecut pe la Bihor Oradea și Minaur Baia Mare. Este jucătorul CFR-ului din 2016, iar în 2017 a fost cedat pe o perioadă de un sezon la ASA Târgu Mureș. S-a întors la CFR la începutul sezonului trecut, dar nu a prins decât trei meciuri în tricoul primei echipe.

Revenind la Cristi Bud, acesta a bifat cinci meciuri pentru CFR în sezonul recent încheiat și a marcat un gol. De-a lungul carierei, atacantul de 33 de ani a cucerit trei titluri de campion cu echipa din Gruia și două Cupe ale României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu