Bogdan Mara despre CFR – FCSB: „Nu va fi un meci spectaculos!”

După mai bine de trei luni de pauză meciurile din Liga 1 se reiau, vineri, în Bănie, unde e programat jocul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani. Capul de afiș al etapei este înfruntarea din Gruia, dintre ocupantele primelor două locuri și principalele candidate la câștigarea trofeului de campioană, CFR – FCSB. Diferența dintre cele două oponente este de patru puncte, aparent liniștitoare pentru feroviari. O victorie a vișiniilor ar pune capăt prematur disputei pentru titlu, pe când un succes al oaspeților ar relansa întrecerea.

Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, a preluat tactica antrenorului Dan Petrescu și a ieșit la declarații cu arsenalul anestezic pregătit: „În mare, avem lotul valid. Sunt și câțiva accidentați, printre care Chipciu. Sper să-i recuperăm până la ora jocului”, a spus Mara pentru ProX.

Interesant este că oficialul l-a nominalizat, între marile absențe, tocmai pe Alexandru Chipciu, jucător care a prins doar 82 de minute în tricoul vișiniu. Fotbalistul adus la CFR ca o veritabilă vedetă a eșuat pe banca de rezerve, toate pozițiile (fundaș/mijlocaș dreapta, sau mijlocaș central), pe care ar putea evolua fiind nu doar acoperite, ba chiar dublate de jucători care au mai multă trecere la antrenorul Petrescu, decât fostul internațional.

Revenind la meciul cu FCSB, Bogdan Mara a ținut să-i liniștească suporterii din ambele tabere: „Cu siguranță nu va fi un meci spectaculos, pentru că echipele nu sunt pregătite. Ne dorim o victorie, deoarece ne-ar oferi un moral bun. Va fi un meci greu, este un derby pentru campionatul nostru”, a anticipat oficialul feroviar.

Meciul CFR – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, fără spectatori, pe stadionul Dr Constantin Rădulescu. Și accesul reprezentanților mass media va fi limitat în conformitate cu protocoalele în vigoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu