Baschetbaliștii de la ”U” BT Mobitelco au fost înfrânți în Trivale

Josh Sparks, cel mai bun om la recuperări din tabăra Clujului/ Foto: Dan Bodea

Formația de baschet masculin ”U” BT Mobitelco a cedat sâmbătă seara, în deplasarea de la Pitești, scor 92-77, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet.

Ardelenii au reușit să se impună în sferturile doi și trei, 15-14, respectiv 31-29, în timp ce argeșenii au câștigat clar primul act, cu 27-13, impunându-se și în sfertul trei cu 22-18. Elevii lui Dorin Pintea nu au reușit nici măcar o dată să fie în avantaj pe tabelă, iar piteștenii au avut la un moment și 21 de puncte în fața echipei vizitatoare.

Astfel, în urma aceste victorii, gruparea din Trivale a întrerupt seria de trei victorii consecutive a clujenilor. Baschetbaliștii pregătiți de Hristu Șapera au urcat pe 8 în clasament, acumulând 12 puncte, cu un bilanț de patru victorii și patru înfrângeri. Studenții au ajuns la cea de-a treia înfrângere în actuala stagiune din opt meciuri jucate.

Cel mai bun om al ardelenilor a fost Josh Sparks care a izbutit 32 de puncte și a recuperat de 9 ori. Acesta a fost urmat de Silvășan 18, Hargrove 13, Kuburovic 4, Pogăcean 4, Medvedj 3 și Lalovic 2.

Punctele amfitrionilor au fost înscrise de Krapic 18, Ulmer 17, Barro 14, Tutt 10,   Barac 9, Durkovic 9, Corpodean 9, respectiv Orbeanu 6.

 „A fost un duș rece pentru noi, am fost dominați la toate capitolele. A fost un meci jucat fără dorința de a câștiga, cu o singură excepție, Josh Sparks, în rest la niciun jucător nu s-a văzut dorința de a câștiga, nu au avut atitudine în joc. Vom viziona meciul și vom analiza această partidă. Îmi pare rău pentru această înfrângere și sperăm să ne revenim cât mai repde”, a declarat Dorin Pintea la finalul partidei de la Pitești.

”U” BT Mobitelco va susține următorul meci luni, 18 noiembrie, începând cu ora 12.00, împotriva celor de la Farul Constanța. Partida se va disputa la București, în Arena de Baschet. BCM U se va deplasa la Sibiu, în 23 noiembrie, într-un meci din cadrul etapei a 8-a.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu