Baschetbalistele de la ”U” s-au întors cu mâna goală de la Brașov

Sursa foto: Facebook

Echipa feminină de baschet CS Universitatea Cluj a bifat două înfrângeri în meciurile disputate la Brașov în cadrul celui de al treilea turneu din Liga Națională. Duminică, universitarele au cedat cu scorul de 61-73 înfruntarea cu gazdele de la CSTBv CSU Olimpia Brașov, la capătul unei evoluții ceva mai bune față de partida din ziua precedentă.

Chiar și așa Olimpia Brașov a știut să gestioneze perfect întâlnirea anulând eforturile clujencelor de a menține un relativ echilibru. Primul sfert a fost adjudecat de gazde, cu scorul de 19-11 și avea să fie decisiv. În următoarele două secvențe brașovencele nu au mai reușit să se distanțeze la fel de consistent pe tabela de scor, dar, după 17-15 și 18-16 aveau deja asigurată victoria.

Ultimele 10 minute ale meciului au fost doar de palmares pentru Universitatea care a obținut un parțial de 19-19 fără, însă, să producă vreo surpriză în ceea ce privește scorul final. În prima întâlnire, fetele lui Iannis Kukos au pierdut pe mâna lor în fața formației CS Municipal Târgoviște, scor 61-65.

După un prim sfert pe care și l-au adjudecat cu 17-14, clujencele a avut un al doilea parțial extrem de slab și târgoviștencele nu doar că au recuperat ecartul față de ”U”, dar au și trecut la conducere, scor 37-30, la pauza mare. Nici în cea de a treia secvență de joc universitarele nu a fost mai inspirate cedând sfertul cu 14-16.

Ultimele 10 minute ale întâlnirii au fost o cursă de urmărire a adversarului. Clujencele au pus 17 puncte pe tabelă, față de numai 12 cât au reușit fetele de la Municipal Târgoviște, dar tot a fost prea puțin pentru a recupera diferența și pentru a trimite meciul în prelungiri. Cu 9 puncte în cele șapte meciuri disputate (două victorii și cinci înfrângeri) în actualul campionat, Universitatea Cluj se situează în partea a doua a clasamentului, pe locul 8 din 12 participante.

Distribuie:

Postaţi un comentariu