Baschet / ”U” Cluj câștigă dar are șansa a doua la calificare

Echipa feminină de baschet a CS Universitatea Cluj s-a impus la limită, scor 63-62, în manșa I din cadrul sferturilor de finală a Cupei României, în fața formației CSU Alba Iulia. Gazdele au început foarte bine meciul și au luat un avans de 5 puncte încă din primele minute.

Apoi, oaspetele din Sala Sporturilor ”Horia Demian” au restabilit echilibrul din teren, și chiar au preluat inițiativa. Astfel, primul parțial s-a terminat la egalitate (16-16). Elevele lui Dragan Petricevic nu și-au reglat nici tirul, nici nu au intrat în ritmul de joc, în vreme ce echipa din Alba Iulia a continuat să se apere exact și să înscrie ducând diferenâa de pe tabela de marcaj la 6 puncte (27-33), la pauza mare.

Nici sfertul trei nu a fost unul mai bun pentru clujence, care s-au văzut conduse la 10 puncte (39-49), la începutul ultimului sfert. Actul patru al confruntării a fost o cursă nebună a universitarelor pentru a întoarce rezultatul, și le-a ieșit. Universitatea Cluj a câștigat dramatic înfruntarea cu 63-62, dar pornește cu șansa a doua în returul programat, sâmbătă, la Alba Iulia.

Postaţi un comentariu