Baschet| U BT Cluj-Napoca, victorioasă în meciul doi al seriei cu CSU Sibiu

Foto: Dan Bodea

U BT Cluj-Napoca a reușit cea de-a doua victorie în seria cu CSU Sibiu, scor 72-67, și conduce duelul cu 2-0 la general, reușind astfel să profite de avantajul terenului propriu. Cea de-a doua partidă a fost mult mai echilibrată decât prima și a fost marcată în primul rând de inexactitățile jucătorilor din ambele formații. Sibienii au sperat până în ultimele secunde ale meciului în special datorită jocului aproape perfect prestat de Boris Lalovic, însă clujenii au beneficiat de pe urma deciziilor bune luate în momentele decisive de Pasalic și Adamovic.

După un prim meci în care clujenii au început partida cu un avans de aproape 20 de puncte pentru ca pe final să aibă emoții, meciul doi al seriei dintre U BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu a fost unul mult mai echilibrat. De altfel, la pauză sibienii conduceau cu 34-33, în ciuda unui prim sfert foarte ofensiv al ambelor echipe.
Partea a doua a meciului a fost însă marcată de mingile pierdute și Greșelile de pe faza ofensivă, astfel că cele două echipe au încheiat cu un total de 38 de turnover-uri. (22 pentru U și 16 pentru sibieni). Sibienii au rămas însă în joc doar datorită lui Boris Lalovic. Fostul pivot al lui U a marcat în total 25 de puncte, cu 5/7 la aruncările de la mare distanță. Acesta a mai strâns și 5 recuperări, insuficient însă în conditiile în car banca de rezerve a oaspeților a marcat doar două puncte.
Chiar dacă nu au fost mult mai preciși, clujenii au contat în momentele importante ale partidei. Muhammed Pasalic a făcut un nou meci excelent, încheind partida cu 13 puncte (5/8), în timp ce Kyndall Dykes a terminat cu 14 puncte și 7 recuperări. S-a remarcat de la clujeni și Miroslav Todic, care a încheiat partida cu 8 puncte și 9 recuperări.
După această partidă scorul general al seriei este 2-0 pentru clujeni, iar meciurile 3 și 4(dacă va fi necesar) se vor juca în Sala Transilvania din Sibiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu