Baschet/ CSM Oradea a pierdut în fața campioanei

În derby-ul etapei cu numărul VIII din LNBM, CSM Oradea a pierdut în propriul fief în fața campioanei en-titre, CSU Ploiești, scor 91-99, la capătul unui meci extrem de spectaculos, cu 14 schimbări de lider.

Primul act s-a scurs într-o notă echilibrată, tabela înregistrând la capătul primelor zece minute de joc, 22-22. În sfertul secund, ploieștenii au apăsat pedala de accelerație, intrând la pauză cu un avantaj de cinci puncte, 50-45.

Bihorenii au revenit mult mai motivați de la vestiare, câștigând actul al treilea cu 32-23 și implicit având un avantaj de patru puncte (77-73) în fața prahovenilor înaintea debutului sfertului decisiv. În ultima parte a jocului, campionii în exercițiu nu le-au dat nicio șansă amfitrionilor, impunându-se cu 26-14 și automat câștigând confruntarea, scor 99-91.

Diferența de pe tabelă s-a făcut în mare parte pe mâna celor 37 de puncte marcate de oamenii veniți de pe banca celor de la CSU Ploiești, în timp ce rezervele Oradei au marcat doar 25.

Dillon a fost cel mai bun om din tabăra gazdelor, americanul terminând partida cu cu 21 de puncte. Acesta a fost urmat de Denison cu 15, Subotic 13, Comagic 10, Franklin 9, Markovic 8, Nicoară 8, respectiv Țibârnă 7.

Punctele victoriei prahovene au fost marcate de Lee 23, Zekovic 21, Marshall 16, Mohammed 13, Dunn 11, Adamovic 5, Guțoaia 5 și Burlacu 5.

În urma acestei înfrângeri, bihorenii au ajuns la cea de-a doua înfrângere din acest sezon, în timp ce ploieștenii, împreună cu cei de la CSU Sibiu sunt singurii care au pierdut o singură dată în acest sezon.

În etapa viitoare, CSM Oradea se va deplasa în „Junglă” pentru duelul cu BC Mureș, iar CSU Ploiești va primi vizita Energiei din Rovinari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu