„Baby Dinamo” a surclasat-o pe ”U”

Echipa feminină de volei a CS Universitatea Cluj a pierdut categoric, scor 1-3 la seturi, meciul cu Dinamo, primul din cadrul celui de al treilea turneu din calendarul competițional al Diviziei A1. Eșecul universitarelor este pe cât de surprinzător, pe atât de rușinos, în condițiile în care staful tehnic al grupării din capitală a fost obligat să promoveze în lotul primei echipe nu mai puțin de cinci junioare, în caz contrar Dinamo ar fi fost obligată să declare forfait din cauza numărului mare de sportive testate pozitiv la COVID-19.

Chiar și cu trei junioare titulare, și a patra intrată în joc pe parcurs, Dinamo a dominat clar întâlnirea și și-a adjudecat primele două seturi la 18 și la 22 (25-18, respectiv 25-22) și a arătat că nimic nu o poate opri să câștige primul meci al turneului pe care îl găzduiește în aceste zile. Clujencele au avut replică abia în setul al treilea pe care și l-au adjudecat cu 25-22.

Setul patru a fost, la fel ca și primul, o demonstrație de forță a dinamovistelor care, întărâtate că au pierdut setul anterior, au evoluat aproape fără greșeală și s-au impus cu 25-18, adjudecându-și meciul mai ușor decât s-ar fi așteptat chiar și oficialii celor două oponente. De la gazde s-a remarcat Maria Karakasheva cu 23 de puncte, în vreme ce de la ”U” cele mai multe realizări le-a avut Adina Stanciu (16 puncte).

Universitatea Cluj va disputa al doilea, și ultimul meci al turneului, vineri, 20 noiembrie, de la ora 17:00, când va întâlni formația Belor Galați. În precedentele turnee, universitarele din Cluj au obținut o victorie, scor 3-2 la seturi cu CSO Voluntari și au pierdut alte trei, două dintre acestea la masa verde, prin neprezentarea la cel de al doilea turneu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu