Au început returul cum au terminat turul, cu un eșec

Raluca Petruș a marcat 7 goluri pentru Universitatea, în meciul pierdut acasă cu Măgura Cisnădie (23-28) / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj traversează unul dintre cele mai grele sezoane din ultimii ani, iar rezultatele plasează echipa pe unul dintre locurile codașe ale clasamentului Ligii Naționale. După 25-30, acasă, cu CSM Roman, în ultima etapă a turului, Universitatea a început tot cu eșec și partea a doua a sezonului, scor 23-28, tot pe teren propriu, de această dată cu Măgura Cisnădie.

Gazdele au deschis scorul după mai puțin de 60 de secunde, prin Cristina Boian, dar vizitatoarele au trecut în avantaj (1-3 și 2-4), anunțându-și practic intenția de a termina partida învingătoare. Până la pauză jocul a fost unul echilibrat, iar tabela indica 16-16, la intrarea la vestiare. Senocico și-a readus echipa în avantaj de la linia de 7 metri, după ce ambele formații rataseră câte două ocazii.

Echilibrul s-a rupt în minutul 40 când Emilia Moldovan a restabilit egalitatea la 18, după care Măgura a mai înscris de două ori prin Fachinello și Șerban, trecând din nou în avantaj. Universitatea nu a mai reușit nici măcar să egaleze astfel că, Măgura termină partida en fanfare și își adjudecă punctele puse în joc. Raluca Petruș, autoare a 7 goluri, a fost principala marcatoare a Universității. Clujencele rămân cu 11 puncte în clasament și ocupă poziția a 11-a, la doar două lungimi de ultimele două locuri care, teoretic, duc în eșalonul secund.

Distribuie:

Postaţi un comentariu