Așteptarea s-a încheiat. U-BT va juca din nou în finala Ligii Naționale. Primul meci e miercuri

U-BT Cluj
Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii echipei U-BT s-au calificat din nou în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, o performanță așteptată de fani, jucători și oficiali, de patru ani. Seria meciurilor cu CSM Oradea începe miercuri, la Cluj-Napoca.

Semifinala cu CSO Voluntari a evidențiat o serie de aspecte la care Mihai Silvășan și băieții lui mai au de muncit, pentru a le evita în jocurile din ultimul act. CSM Oradea și U-BT domină campionatul de mai bine de patru ani și se vor înfrunta pentru prima oară cu trofeul de campioană pe masă.

9, 11, 15, 17 și 20 iunie sunt datele în care se vor juca partidele la capătul cărora una dintre cele două oponente va pune mâna pe râvnitul trofeu de campioană a țării. Pentru că a încheiat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului, U-BT va avea avantajul terenului propriu în trei din cele cinci confruntări.

Poate cea mai bună veste pentru tabăra clujeană este revenirea lui Nandor Kuti. Internaționalul român a suferit mai multe accidentări în ultimii ani care l-au scos din ritm și au diminuat mult din potențialul sportivului. Încet, încet baschetbalistul joacă din ce în ce mai multe minute și ar putea fi marea surpriză a lui Silvășan în finala Ligii Naționale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu