Ana Maria Dumitrașcu, cel mai nou transfer al Universității Cluj

Sursa foto: u-cluj.ro

Conducerea secției de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a perfectat transferul sportivei Ana Maria Dumitrașcu. În vârstă de 21 de ani, Dumitrașcu evoluează pe postul de pivot și a semnat cu Universitatea din postura de jucătoare liberă de contract. În sezonul precedent Dumitrașcu a fost legitimată la Rapid București, iar anterior a mai îmbrăcat tricoul formației CS Mioveni.

Ana Maria Dumitrașcu era liberă de contract de la sfârșitul lunii iunie când conducerea clubului Rapid a decis rezilierea contractelor a nu mai puțin de 12 jucătoare. „Am ales să joc la Universitatea Cluj pentru că am simțit că se dorește construirea unei echipe competitive. Îmi doresc îndeplinirea obiectivelor echipei, dar și a celor personale și vreau să creștem frumos împreună de la meci la meci”, a declarat handbalista pentru site-ul oficial al clubului.

Universitatea Cluj va disputa primul meci oficial al sezonului 2020/2021 în data de 15 octombrie, de la ora 10:15, cu ACS Crișul Chișineu-Criș. Partida va avea loc în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploiești. Cu un antrenor nou și o campanie de transferuri mai mult decât interesantă Universitatea Cluj are ca obiectiv o clasare în primele 10, după ce în ultimii ani s-a salvat mereu in extremis de la retrogradare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu