Amânare cu repetiție. ”U” Cluj nu joacă nici meciul cu Farul

Foto: Dan Bodea

Programată marți, pe Cluj Aena, de la ora 19:30, partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța, din cadrul etapei a 11-a a Ligii a 2-a, va fi amânată pentru o dată ce va fi anunțată ulterior de către Federația Română de Fotbal, din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 (28) depistate în ultima perioadă în rândul jucătorilor și ale stafului Universității.

Cel mai probabil întâlnirea cu Farul va fi reprogramată la începutul lunii decembrie, zilele de 2, respectiv 3 ale lunii viitoare fiind accesibile ambelor oponente. Este al doilea meci la rând pe care „Șepcilor roșii” nu îl pot disputa, după partida cu Rapid, care ar fi trebuit să se joace la începutul acestei săptămâni, dar a fost amânată din aceleași considerente pentru data de 19 noiembrie.

Universitatea Cluj nu a mai efectuat antrenamente în grup de două săptămâni având interdicție în acest sens din partea Direcției de Sănătatea Publică (DSP) Cluj. În aceste condiții programul universitarilor devine unul extrem de aglomerat pentru finalul acestui an. Dacă va primi acordul DSP și dacă va avea minimum 13 jucători valizi, dintre care un portar, ”U” va disputa la finalul săptămânii viitoare, sâmbătă, 14 noiembrie, meciul din cadrul etapei a 12-a, în deplasare, cu CSM Reșița.

În actualul campionat Universitatea a disputat 9 partide. A câștigat 5, două s-au terminat la egalitate, în alte două „studenții” pierzând cu ASU Poli Timișoara și SCM Gloria Buzău. În altă ordine de idei, trupa antrenată de Costel Enache își va afla, luni, adversarul din faza 16-imilor Cupei României, în urma tragerii la sorți care va avea loc la Casa Fotbalului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu