Alin Minteuan a preluat „Milanul din Banat”

Foto: Dan Bodea

Fostul antrenor al CFR-ului, Alin Minteuan este noul tehnician al grupării de ligă secundă CSM Reșița. Anunțul a fost făcut de președintele „Milanului din Banat”, Cristi Bobar. De la sfârșitul lunii aprilie Minteuan era liber de contract după ce a fost dat afară de CFR. În vara acestui an Minteuan a fost aproape să preia Rapidul, însă negocierile nu s-au finalizat pozitiv.

„Da, Alin Minteuan este noul antrenor al echipei noastre. Consider că a fost alegerea potrivită pentru că Minteuan vine cu toată experiența pe care a acumulat-o în ultimii ani la CFR unde, chiar dacă a fost cel mai adesea secund, a lucrat cu antrenori valoroși – Dusan Uhrin, Antonio Conceicao, Andrea Mandorlini, sau Sorin Cârțu.

Din păcate, ultma perioadă a fost dificilă pentru echipa noastră, cu multe evenimente care nu fac cinste blazonului CSM Reșița, dar am convingerea că Alin Minteuan va gestiona așa cum trebuie lucrurile, începând chiar de la meciul de sâmbătă, când vom juca în deplasare, la CS Mioveni, împotriva echipei pregătite de fostul nostru antrenor”, a declarat oficialul grupării din Banat.

În vârstă de 43 de ani, Alin Minteuan este un produs al clubului CFR pentru care a evoluat în două perioade (1993-1997 și 2005-2008). S-a retras din activitate în anul în care feroviarii au cucerit primul titlu de campioană. De atunci a stat mereu în umbra tuturor tehnicienilor care au trecut prin Gruia și a fost în câteva rânduri antrenor principal interimar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu