Al treilea eșec pentru U-BT în cantonamentul din Serbia

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj a pierdut al treilea meci la rând în cantonamentul din Serbia. Trupa lui Mihai Silvășan a cedat cu scorul de 72-82 în fața formației Mega Bemax Belgrad. În ciuda diferenței de pe tabela de marcaj meciul a fost un test bun pentru alb-negrii care au reușit să-și adjudece primul sfert cu 27-14 (!).

Și următoarea secvență a fost controlată de jucătorii lui Silvășan. La pauza mare tabela indica 45-37 pentru U-BT, iar în sfertul al treilea clujenii au reușit să se distanțeze din nou la 10 puncte. Au urmat 10 minute (ultimul sfert) de neînțeles, la capătul căruia sârbii au ieșit învingători de pe teren, scor final 82-72.

„A fost un meci cu o echipă foarte agresivă. Au mulți jucători tineri. Am reușit să controlam meciul timp de 35 de minute. Am condus cu 12 puncte. Din păcate s-a simțit oboseala în ultimele 5-7 minute, mai ales la jucători importanți. Este totuși al patrulea meci în 8 zile. Trebuie să devenim mai buni și să învățăm din fiecare meci câte ceva, iar la ora meciului din Basketball Champions League să fim în forma noastră maximă”, a declarat Mihai Silvășan pentru pagina de Facebook a lui U-BT.

Andrija Stipanovic (22 de puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive), Nandor Kuti (13 puncte, 3 intercepții, 2 pase decisive), Gregory Vargas (10 puncte, 3 pase decisive, 3 recuperări) și Patrick Richard (10 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție), au fost cei mai inspirați jucători ai lui U-BT în jocul cu Mega Bemax.

În patru jocuri amicale alb-negrii au obținut o victorie și au pierdut ultimele trei întâlniri. Ardelenii vor disputa ultimul meci test în cantonamentul din Serbia, luni, 14 septembrie, în aceeași zi urmând să se întoarcă la Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu