Adversari accesibili în Cupa României, pentru ”U” și Sănătatea

Federația Română de Fotbal a stabilit, luni seară, meciurile din turul 4 al Cupei României, ediția 2019/2020. Din cele trei echipe clujene aflate în competiție ”U” și Sănătatea vor evolua în această fază a competiției, iar CFR va intra în cursa pentru trofeu abia din 16-imi. Conform tragerii la sorți Universitatea Cluj va evolua în deplasare, la Sântion, localitatea în care își dispută meciurile de pe teren propriu formația CSC Sânmartin, echipă promovată în liga a treia în această vară.

Cealaltă echipă clujeană calificată în turul 4, Sănătatea Cluj va înfrunta formația Comuna Recea, una dintre partenerele de întrecere și în seria a 5-a a Ligii 3. Partida se va disputa la Cluj-Napoca. În această fază a Cupei României participă 36 de echipe: 27 calificate din turul trecut și ultimele nouă din Liga 2.

Cele 18 de meciuri se vor disputa într-o singură manșă, eliminatorie, săptămâna viitoare, în zilele de marți și miercuri. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu