Administratorii Cluj Arena redeschid pista de atletism! Accesul este totuși limitat

Ca urmare a ridicării stării de urgență pe teritoriul României, de vineri sportivii profesioniști, dar și amatori vor putea să se antreneze pe pista exterioară de pe Cluj Arena. Administratorii arenei anunță, însă, că există o serie de reguli pe care vor trebui să le respecte cei ce doresc să alerge pe cel mai mare stadion din Transilvania.

„Începând cu data de 15 Mai 2020, se deschide pista de atletism exterioară în limita a 40 de persoane concomitent. Nu va fi permis accesul publicului la spațiile care prezintă risc epidemiologic semnificativ (dușuri, saună, vestiar, sală de fitness, sală de masaj, sală de mese etc.).

La intrarea în incinta Cluj Arena, fiecărei persoane i se va lua temperatura corporală cu ajutorul unui termometru cu infraroșu. Purtarea măștii de protecție este obligatorie până la ieșirea pe pista de atletism”, a transmis, joi, Consiliul Județean Cluj, prin intermediul unui comunicat de presă.

Miercuri, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat care sunt disciplinele sportive care își pot relua activitatea, între acestea și atletismul. Conform calendarului Federației Române de Atletism, la Cluj-Napoca ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii aprilie Campionatul Național de Semimaraton, însă a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Din același motiv au fost amânate și Campionatele Internaționale de Atletism ale României și Campionatul Balcanic de Seniori care ar fi trebuit să se desfășoare între 5-6 iunie, respectiv 24-25 iunie chiar pe Cluj Arena. Acestea din urmă vor fi reprogramate spre sfârșitul lunii septembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu