ACS Volei Turda, două victorii la Craiova. ”U” Cluj a pierdut primul meci din turneu

Echipa feminină de volei ACS Volei Turda a câștigat ambele partide pe care le-a disputat la sfârșitul săptămânii trecute în turneul de la Craiova, fără să piardă vreun set, noul antrenor, Bogdan Tănase debutând cu această ocazie pe banca echipei manageriate de cea mai valoroasă jucătoare de volei din toate timpurile, Cristina Pîrv.

În primul joc, ACS Volei Turda s-a impus cu 3-0 la seturi (25-22, 25-19 și 25-22) cu CSU Oradea, pentru ca în cel de a doilea meci să câștige într-o manieră absolută disputa cu CSM Sighetu Marmației, 3-0 la seturi (25-9, 25-12 și 25-15). Acestea au fost primele meciuri din noul sezon pentru gruparea nou înființată la Turda.

Tot la Craiova, dar în cadrul unuia dintre turneele masculine, Universitatea Cluj a pierdut primul meci, scor 0-3 la seturi, în fața combinatei clujeano-sălăjene CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Alb-negrii nu au arătat niciun moment că ar putea să obțină a doua victorie stagională (prima a fost obținută la masa verde), cedând cele trei seturi la 19, la 11 și la 21.

”U” Cluj va disputa al doilea meci din cadrul turneului de la Craiova, luni, de la ora 17:00, în compania gazdelor de la SCM. Oltenii sunt favoriți, impunându-se și în prima partidă, scor 3-0 la seturi, cu CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Într-un alt turneu, organizat la Dej, echipa din localitate, Unirea, s-a impus în ambele jocuri, scor 3-1 la seturi cu Explorări Baia Mare, respectiv 3-2 la seturi cu Dinamo București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu