ACS Volei Turda a promovat în Divizia A1!

ACS Volei Turda

Echipa feminină de volei ACS Turda a promovat în Divizia A 1 la capătul turneului de la Craiova unde a câștigat două din cele trei partide disputate. Fetele pregătite de Bogdan Tănase vor evolua în premieră în primul eșalon de volei feminin al României.

Clujencele au început nefericit turneul de promovare de la Craiova pierzând primul meci, scor 0-3 la seturi (10-25, 14-25, 15-25), în fața gazdelor de la SCMU. Conștiente că doar victorii pe linie le pot apropia de obiectivul impus de conducere, fetele s-au mobilizat exemplar și au câștigat meciul al doilea, scor
3-1 la seturi (25-18, 25-13, 26-28, 25-19), cu Dacia Mioveni.

În decisiv, clujencele au făcut poate cel mai bun meci al turneului și s-au impus cu scorul de 3-0 la seturi în fața celor de la CSM Focșani 2007, obținând accederea în primul eșalon.

”Am așteptat mult Turneul de Promovare, acesta fiind principalul nostru obiectiv de când am început proiectul ACS Volei Turda. Ne doream foarte mult să promovăm în Divizia A1 și am muncit enorm pentru a ne atinge obiectivul. Fetele au fost foarte bine pregătite, atât fizic cât și moral, iar motivarea a fost la cote înalte. Am dat 100% pe teren pentru și am oferit voleiului turdean locul care i se cuvine”, a declarat la finalul turneului managerul echipei, Cristina Pîrv, cea mai bună jucătoare română de volei din istorie.

Astfel, Clujul continuă să aibă o reprezentantă la cel mai înalt nivel, chiar dacă Universitatea Cluj a retrogradat în urmă cu o săptămână.

Distribuie:

Postaţi un comentariu