Abonați la locul 3. Potaissa Turda a spulberat pe CSM București în finala mică

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a cucerit pentru al treilea an la rând medaliile de bronz în Liga Națională. Trupa lui Horațiu Gal au învins cu un categoric 32-23 pe CSM București și, cu scorul general de 2-0, încheie sezonul 2018/2019 pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Reamintim că în primul joc clujenii s-au impus pe terenul echipei finanțate de Primăria Generală a Capitalei cu scorul de 33-26. Disputa de la Turda a fost la discreția echipei gazdă care a profitat din plin de relaxarea bucureștenilor, recent câștigători ai Cupei Challenge. Clujenii și-au făcut meciul ușor încă din startul partidei astfel că, în minutul 10 tabela de marcaj indica deja scorul de 8-2.

Până la finalul întâlnirii Marius Szoke a înscris 10 goluri fiind astfel, cel mai prolific jucător al gazdelor. Pentru Ionuț Rotaru, Lucian Ignat și Roman Zacaciurin a fost ultimul meci în tricoul Potaissei. Grație succesului în fața CSM-ului Potaissa Turda și-a asigurat prezența în viitoarea ediție a cupelor europene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu