A venit Crăciunul în Gruia! CFR 2.0! A doua CaliFicaRe!

Ovidiu Burcă, CFR Cluj, gol cu Celtic Glasgow / Foto: Dan Bodea

Sec ar suna cam așa: „CFR, a doua calificare în „Primăvara Liigii Europa!”. Strict statistic vorbind, CFR s-a calificat! Fotbalistic vorbind, repriza a doua a fost a CFR-ului. O singură ocazie pentru CFR în primele 45 de minute, multe în repriza a doua, specialitatea casei și minunea s-a întâmplat!

Foto: Dan Bodea

Scoțienii au fost primii la minge în cea mai mare parte a primei reprize, dar au plătit tribut lipsei de implicare. Calificați dinaintea meciului de la Cluj, Celtic a căzut în plasa lui Dan Petrescu, au ratat, și au crezut că vor da lovitura. Omrani, în minutul 18, mai apoi Traore, au ratat cam singurele oportunități.

După o primă repriză modestă, CFR a început ca din tun actul secund. Deac a centrat, Burcă a scăpat de marcaj și CFR trecea în avantaj (min. 48). Vișiniii au continuat să preseze și golul doi a venit firesc, în minutul 70, după o fază colectivă! Djokovic a înscris pentru 2-0 și a trimis CFR-ul în 16-imile Ligii Europa!

Foto: Dan Bodea

Cu 12 puncte în clasamentul grupei E a Ligii Europa, CFR s-a calificat în faza eliminatorie a competiției continentale inter-cluburi, lăsând acasă echipe precum Lazio Roma și Rennes.

Foto: Dan Bodea

Distribuie:

Postaţi un comentariu