A treia la rând. Sănătatea Cluj o învinge și pe Sticla Turda

Andrei Pop (foto, în roz) a marcat 4 goluri în două meciuri contra celor de la Sănătatea Cluj, în primele meciuri oficiale ale noului sezon. Sursa foto: Adrian Rus

Sănătatea Cluj a obținut, vineri, al treilea succes consecutiv în Liga 3, scor 2-1, în deplasare cu Sticla Arieșul Turda și trupa pregătită de Kis Csaba, Dan Matei și Marius Semeniuc a ieșit din zona fierbinte a clasamentului. Pe Municipalul din Turda „Virușii” și-au făcut meciul ușor deschizând repede scorul prin Șumlea, demonstrând că startul ratat de sezon (patru înfrângeri în primele jocuri oficiale) a fost doar o întâmplare.

Fostul golgheter al Universității Cluj, Vali Lemnaru, a arătat o dispoziție bună de joc și a restabilit egalitatea, tot el având câteva apariții periculoase în preajma careului advers, fără efect însă, pe tabela de scor. La 1-1, cele două oponente au părut mai interesate să nu primească gol și să conserve rezultatul astfel că, la cabine s-a intrat la egalitate, un rezultat convenabil ambelor echipe, după aspectul jocului din primele 45 de minute.

După cinci meciuri fără victorie Sticla Arieșul Turda a încercat să găsească cât mai repede drumul spre poarta adversa, în repriza a doua și acest lucru a fost taxat de cei de la Sănătatea. Tilincă, atacantul născut la Turda, nu a iertat și a fost încă o dată omul decisiv pentru „Viruși”. Golul verzilor a fost și ultima fază importantă la poarta gazdelor care au căutat pe finalul întâlnirii golul egalizator.

Lemnaru a trimis puţin pe lângă poarta lui Lazareanu, iar Ionescu, în minutele adiționale a ratat din mai puțin de doi metri și Sănătatea a terminat meciul victorioasă. Cu 9 puncte, din tot atâtea posibile în ultimele trei dispute „Virușii” au depășit-o pe Sticla în clasament, iar la jumătatea săptămânii viitoare vor evolua, pe teren propriu, în restanţa cu Industria Galda.

Distribuie:

Postaţi un comentariu