A semnat și Laurențiu Rus

Foto: Dan Bodea

Conducerea clubului de fotbal Universitatea Cluj a oficializat transferul jucătorului Laurențiu Rus. Originar din Cluj-Napoca Rus a început fotbalul la ”U” Cluj, iar la seniori a evoluat pentru Liberty Oradea, Sopron (Ungaria), Petrolul, Dinamo, FCM Târgu Mureş, Astra, FC Voluntari, CFR Cluj, CSM Poli Iaşi, Sănătatea Cluj și CSM Reșița.

Rus are în palmares titlul de campion al României cu CFR Cluj, dar și o Cupă şi o Supercupă cu Dinamo Bucureşti. În vara anului trecut s-a alăturat grupării de liga a treia Sănătatea Cluj și a fost eroul meciului din 16-imile Cupei României când a marcat golul victorie împotriva formației Viitorul Constanța, deținătoarea trofeului.

Laurențiu Rus a mai fost dorit de Universitatea Cluj și în 2018 când a fost dat afară de la rivala CFR. Este al doilea transfer oficializat de gruparea „Șepcilor roșii” după portarul Vlad Muțiu, ultima oară la Farul Constanța unde a fost căpitanul echipei. Vlad Muțiu a fost crescut de Dinamo și va avea misiunea de a-l înlocui între buturi pe titularul din sezonul trecu Cosmin Dur Bozoancă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu