U-BT mai pierde un jucător. Gregory Vargas nu va mai juca la gruparea clujeană

Foto: Dan Bodea

Conducătorul de joc venezuelean Gregory Vargas nu mai face parte din lotul echipei U-BT Cluj-Napoca. Conform anunțului postat pe site-ul oficial, baschetbalistul de 34 de ani se va întoarce în Statele Unite pentru a fi alături de familie. Venezueleanul fusese achiziționat de U-BT la începutul lunii iulie a acestui an.

„Gregory Vargas nu va mai fi jucătorul nostru, va pleca în Statele Unite. Are o problemă de familie gravă, care necesită prezența lui. Am întrerupt colaborarea și vom căuta în curând un alt fundaș. Ne întristează acest lucru, Vargas este un jucător foarte bun și din păcate trebuie să îi mulțumim și să îi urăm succes”, a anunțat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, la finalul partidei cu Steaua.

Vargas a evoluat în ambele partide pe care U-BT le-a disputat la sfârșitul săptămânii trecute, iar evoluțiile lui au fost în nota echipei, bune. Venezueleanul a marcat 8 puncte, și-a trecut în cont 3 recuperări și 4 pase decisive în victoria clujenilor, scor 67-62 cu CSO Voluntari. Gregory Vargas a contribuit cu alte 13 puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive în victoria categorică, scor 106-72 cu Steaua București.

În cadrul turneului găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, alb-negrii ar fi trebuit să întâlnească și formația Athletic Constanța, dar dobrogenii au declarat forfait din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19.

Distribuie:

Postaţi un comentariu