17 jucătoare, la primul antrenament al Universității. Reunirea a avut loc la Cluj Arena (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a efectuat, luni, prima ședință de reacomodare la efort. La reunirea lotului, care a avut loc la Cluj Arena, au fost prezente 17 sportive, între care și jucătoarele transferate în această vară. În perioada următoare handbalistele pregătite de Alexandru Curescu se vor antrena pe plan local, ulterior urmând să participe la câteva turnee amicale. O clasare între primele 10 este obiectivul stabilit de conducerea secției pentru sezonul 2020/2021.

Reamintim că în această pauză competițională Universitatea Cluj a transferat nu mai puțin de nouă jucătoare. Extremele Denisa Șelever, Florența Ilie și Raluca Nicolae, interii Paulina Masna și Bianca Lupașcu, portarii Mădălina Ion și Marina Dumanska, centrul Vizuete Judith și pivotul Diana Șamanț sunt noutățile Universității.

De asemenea, șapte jucătoare au plecat de la fruparea universitară. Este vorba despre Alexandra Dindiligan, Alexandra Prodan, Ana Maria Mincu, Macarena Gandulfo, Larissa Araujo, Cristina Boian și Miruna Pica.

Liga Națională feminină de handbal debutează pe 27 august, iar ”U” Cluj va juca pe teren străin urmând să întâlnească echipa care va ocupa locul trei în turneul de baraj pentru promovarea în primul eșalon. Până la turneul final al Campionatului European, programat în luna decembrie, se vor desfășura 14 etape. La sfârșitul sezonului patru echipe vor retrograda direct în eșalonul secund, alte două urmând să joace un turneu de baraj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu