13 cu noroc pentru ”U”

Foto: Dan Bodea

Nu tot ce se întâmplă într-o zi de vineri, asociată cu cifra 13, se termină prost. Universitatea Cluj a obținut, vineri, un nou succes, scor 2-1, cu Metalurgistul Cugir, în meciul disputat în cadrul etapei a XIII-a a Seriei 5 din Liga a III-a. Disputat la Cugir, meciul a fost practic ”derby-ul” seriei, dat fiind că cele două combatante sunt și principalele candidate la promovarea în eșalonul secund.

Meciul a fost, așa cum era de așteptat, o dispută echilibrată, între două echipe care au un obiectiv comun: ”promovarea”. Trupa lui Adrian Falub mergea la Cugir după o victorie obținută in extremis în fața Comunei Recea. În minutul 14 al întâlnirii golgheterul Dorin Goga și-a făcut încă o dată datoria și a marcat pentru 1-0 cu o execuție frumoasă, șut plasat de la marginea careului mare. Până la pauză gazdele au reușit să egaleze situația pe tabela de scor, prin golul marcat de Tudor Șaucă.

Echilibrul s-a menținut și în repriza a doua. În minutul 62 Goga a preluat o minge, a pătruns în suprafața de pedeapsă, a driblat tot ce i-a ieșit în cale și, pe când se părea că gazdele vor rezolva situația iminentă de gol, Goga a inventat o pasă braziliană, cu călcâiul, până în dreptul punctului de la 11 metri, de unde Florescu a șutat necruțător în poarta lui Crivăț. Până la sfârșitul înfruntării cele două echipe au mai trecut, pe rând, pe lângă marcarea altor goluri, dar meciul s-a terminat cu victoria alb-negrilor lui Adrian Falub care își consolidează, astfel, poziția de lider în clasamentul seriei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu