Peste 10.000 de oameni în Gruia

Foto: Dan Bodea

Ultimul meci al sezonului pentru CFR Cluj a stârnit un interes major în rândul suporterilor. Astfel, la ora disputării ”finalei de la Cluj” în tribunele stadionului din Gruia ar putea fi peste 10.000 de oameni. Organizatorii partidei au anunțat că 7.000 de bilete s-au vândut deja, iar acestora li se adaugă abonații și invitații clubului, probabil în jur de 3.000.

Conducătorii liderului Ligii 1 au profitat de faptul că meciul poate aduce un nou titlu de campioană în vitrina clubului feroviar și au umblat un pic în sus la bilete. Un tichet la meciul CFR – Viitorul Constanța costă peste media din acest sezon: 20 de lei la Peluză, 30 de lei la Tribuna I şi 35 de lei la Tribuna II.

Reamintim că, duminică, 20 Mai, de la ora 20:45 se vor disputa ultimele jocuri ale fazei play-off din actualul campionat. CFR – Viitorul, FCSB – Astra Giurgiu și CSU Craiova – CSM Iași. CFR și FCSB luptă pentru coroana de campioană, în vreme ce Viitorul, CSU Craiova și Astra se luptă pentru locul al treilea al clasamentului și pentru prezența în viitoarea ediție a cupelor europene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu