Vreme rece în toată ţara. Minimele coboară sub zero grade

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Vremea va continua să se răcească din ce în ce mai mult în următoarele două săptămâni, iar mediile nocturne se vor situa sub zero grade Celsius în toate regiunile țării, potrivit prognozei meteo a ANM publicată de Agerpres.

Potrivit aceleiaşi prognoze, ninsorile vor începe să fie prezente de la sfârşitul acestei luni. Pentru regiunea Transilvaniei,  vremea se va menține ușor mai rece decât în mod obișnuit. Media regională a temperaturilor maxime nu va depăși 4 grade, iar între 26 și 28 noiembrie și, din nou, între 4 și 7 decembrie aceasta va fi în jurul a două grade.

Temperaturile minime vor avea permanent o medie sub zero grade Celsius, iar în cele mai reci nopți, estimate la mijlocul acestei săptămâni și spre sfârșitul intervalului de prognoză, aceasta va coborî până în jurul a minus 5 grade. Între 24 și 27 noiembrie vor fi condiții reduse de precipitații, însă în intervalul 28 noiembrie — 5 decembrie va crește probabilitatea de apariție a precipitațiilor mixte, în general slabe.

În Maramureș, vremea se va răci treptat până în data de 28 noiembrie,  media regională a temperaturilor maxime scăzând la 3 grade iar cea a temperaturilor minime, la minus 4 grade.

Postaţi un comentariu