PSD şi ALDE îl susţin pe Buzoianu pentru primăria clujeană

 

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat că formaţiunea sa a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianţă electorală cu ALDE prin care cele două formaţiuni vor susţine un candidat comun pentru funcţia de primar, pe independentul Octavian Buzoianu, om de afaceri. În acest fel, PSD n-o mai susţine la funcţia de primar pe deputatul Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

„Am decis în cadrul alianţei electorale PSD+ALDE să-l susţinem pe dl Octavian Buzoianu la Primăria municipiului Cluj-Napoca, ca şi candidat independent. Candidatura dlui Buzoianu este o candidatură independentă pe care noi o susţinem şi suntem de acord să vină şi alte partide care să susţină această candidatură. (…) Candidatura doamnei Aurelia Cristea nu mai există”, a menţionat Remus Lăpuşan.

Co-preşedintele ALDE Cluj, deputatul Steluţa Cătăniciu, a declarat că obiectivul alianţei este câştigarea primăriei clujene: „Semnăm împreună cu PSD un protocol care pune bazele unei alianţe electorale PSD+ALDE pentru municipiul Cluj-Napoca, o alianţă care reprezintă un proiect pentru clujeni, un parteneriat cu societatea civilă, care are ca obiectiv foarte clar câştigarea Primăriei municipiului Cluj-Napoca”.

PSD şi ALDE îşi propun ca pe lista comună pentru Consiliul local Cluj-Napoca să obţină 12 mandate de consilieri.

1 Comentariu

  1. gigi spune:

    Haaai sa va chish in frieza !

Postaţi un comentariu