Horoscop săptămânal: 16-22 martie

Berbec
Începi să priveşti viaţa mai optimist, văzând acum jumătatea plină a paharului. Drept urmare, vei avea o stare de spirit pozitivă care te va ajuta săţi împlineşti visele. Trebuie să ai mare încredere în ceea ce eşti şi ceea ce faci.

Taur
Primeşti semnale amestecate din toate zonele şi de la diverse persoane, iar aceasta îţi crează o stare de confuzie. Trebuie să te gândeşti foarte serios dacă îţi urmezi scopurile cu adevărat sau le abandonezi foarte uşor.

Gemeni
Eşti obosit şi nu poţi lucra pentru atingerea obiectivelor pe care ţi le-ai propus. Este timpul să îţi faci un program realist. Procedând astfel, îţi vei recăpăta forţele şi vei putea continua treburile începute. Nu uita că singur nu poţi face întotdeauna totul.

Rac
Nu poţi rezolva o problemă financiară până nu te confrunţi direct cu ea. Dacă nu o evaluezi corect şi nu o priveşti obiectiv poţi să te înşeli. Momentan primul pas este mai greu, pentru că după aceea, toate se vor rezolva aproape de la sine.

Leu
Ai fost prea îngăduitor şi ai lăsat ștacheta de valori prea jos. Acum este timpul să revii la standardele tale. Dacă tu nu te respecţi, ceilalţi nici atât nu o vor face. În această săptămână e posibil să închei o relaţie sau să te implici într-o afacere.

Fecioară
Nu te mai juca şi spune clar ce îţi place şi ce nu îţi place. Nimeni nu va deduce ce vrei dacă nu te exprimi clar şi fără echivoc. Săptămâna este benefică pentru a face planuri de călătorie, iar ele îţi vor aduce motive de bucurie.

Balanţa
Până de curând, a fost multă presiune asupra ta, dar ai reuşit să faci faţă cu brio tuturor încercărilor prin care ai trecut. Se pare că eşti cu mult mai puternic decât de obicei, dar din păcate şi mult mai obosit. Nu renunţa pentru că această săptămână te va duce la linia de final.

Scorpion
Nu e cazul să îţi faci griji despre felul în care cei din jur îţi înţeleg viaţa şi acţiunile. Tot ce contează este că eşti fericit şi mulţumit. Urmează o săptămână în care vei avea ocazia să vezi cine îţi este este cu adevărat prieten şi cine nu.

Săgetător
Consideri că nu eşti suficient de experimentat pentru a trata o problemă importantă, dar te înşeli. Ai deja experienţa vieţii pentru a putea rezolva problema. E timpul, totuşi să laşi mândria deoparte în ceea ce faci, pentru că altfel vei avea de pierdut.

Capricorn
Realizezi săptămâna aceasta care sunt oamenii cărora le pasă cu adevărat de tine şi care sunt aceia care doar profită de pe urma ta. O atitudine pozitivă şi încrezătoare în tine este soluţia pentru a depăşi situaţia şi a merge mai departe.

Vărsător
Se pare că te-ai lovit de un zid în rezolvarea unei probleme personale. Te simţi blocat şi ţintuit pe loc de o chestiune asupra căreia ai crezut că deţii controlul. Acest lucru se va dovedi trecător şi va fi doar un test pentru a vedea cât eşti de puternică.

Peşti
Descoperi treptat cine te face fericit şi cine te amăgeşte. Se pare că începi să pui bazele unei noi colaborări cu acea persoană, făcând schimbări majore în viaţa ta. Iubirea şi prietenia sunt bine aspectate şi eşti cu adevărat norocos.

Distribuie:

Postaţi un comentariu