Horoscop 9 – 16 martie 2017

Berbec

Marte, guvernatorul zodiei tale, tranzitează Casa Banilor şi a Finanţelor până pe 21 aprilie. Te transformi într-un om pragmatic capabil să pui în aplicare toate ideile pe care le-ai avut în ultima perioadă. Ai nevoie în schimb de multă organizare şi concentrare.

Taur

Începând de joi, planeta Marte se afla în semnul Taurului timp de 6 săptămâni, iar acest lucru care nu s-a mai întâmplat din aprilie 2015. Ar fi bine să profiţi la maxim de această perioadă pentru că îţi dă multă energie şi vitalitate. E momentul să pui pe lista de priorităţi toate proiectele mai vechi.

 Gemeni

Deşi acţiunea, socializarea, agitaţia, tumultul sunt contexte care fac mare plăcere Gemenilor, ar fi bine ca să nu uite că până şi gemenii au nevoie de o pauză din când în când. E o perioadă în care poți să te eliberezi de relaţiile toxice sau de obiceiuri care nu sunt în beneficiul tau.

Rac

Planeta Marte activează viaţa socială într-un fel în care nu ai mai simţit de foarte multă vreme. Până pe 21 aprilie vei avea rezultate excelente lucrând extrem de eficient în echipa şi colaborând cu colegii. În aceste 6 săptămâni vei simţi imboldul să renunţi la a controla totul.

Leu

Începând cu 9 martie, planeta Marte intră în Casa Carierei şi Succesului, aşa că profită de ajutorul pe care planeta roşie ți-l dă atât de generos. Urmează o perioadă de dezvoltare extrem de rapidă, cu şanse mari de promovare la serviciu sau câştiguri suplimentare.

Fecioară

Chiar dacă te surprinde, s-ar putea să ai parte de călătorii neaşteptate, fie în ţară, fie peste graniţă. Dacă ți se iveşte vreo oportunitate de călătorie, iar finanţele nu te ajutaă riscă şi împrumută, pentru că va merita. Spiritul de intitativă, este favorizat în acesta perioadă de către Marte.

Balanţa

Balantele vor străluci săptămâna aceasta. Planeta Marte le oferă ceva mistic, le face extrem de seducătoare. În următoarele 6 săptămâni, intuiţia poate atinge cote maxime. A sosit momentul, când poţi face investiţii importante.

Scorpion

Roşia planeta Marte în Taur va avea un cuvânt de spus cu privire la relaţiile de cuplu ale Scorpionilor. S-ar putea să apară surprize foarte plăcute. S-ar putea chiar să întâlneşti persoane cu care vei pune bazele unei relaţii de lungă durată. Un singur sfat însă, precauția nu strică.     

Săgetător

Pentru Săgetători urmează o perioadă în care munca, profesia şi un stil de viaţă sănătos sunt priorităţi. Marte vizitează Casa VI, lucru care nu s-a mai întâmplat de doi ani. În aceste zile ești precum albinele. Ai însă grijă, cum vei menţine echilibrul şi-n cadrul relaţiilor de familie.

Vărsător

Se pare că Vărsătorii vor avea parte de o săptămână destul de petrecăreaţă, înconjuraţi de prieteni, veselie, petreceri şi alte tentaţii de voie bună. Ai însă grijă că, în această perioadă, există un risc legat de neînţelegeri cu vecinii, colegii sau membrii ai familiei.

Peşti

Marte va intra în Casa Relaţiilor Sociale, iar acest lucru va determina peştii să caute compania oamenilor, chiar şi a cunșotintelor mai vechi. Atenţie la vorbele aruncate în vânt spuse la repezeală care pot răni partenerii de conversaţie, inutil.

Distribuie:

Postaţi un comentariu