Horoscop 5-12 iulie

Berbec. Cineva vă subapreciază și vă pune într-o lumină nefavorabilă. Evitaţi conversaţiile cu persoanele care nu vă inspiră încredere. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să vă faceţi griji. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Taur. Este o perioadă ideală pentru a avea noi iniţiative. Aveţi şanse mari să avansaţi în carieră, dacă vă concentrați pe lucrurile importante. Oportunităţile vă bat la uşă, aşa că nu ezitaţi să le evaluaţi pe fiecare în parte.

Gemeni. Sunteţi pe punctul de a ceda nervos, dacă nu vă reconsideraţi comportamentul. Fiţi mai toleranţi cu cei din jur şi veţi avea mai mult de câştigat. Este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi de o susţinere financiară.

Rac. Aveţi aşteptări prea mari din partea colegilor şi s-ar putea să îi deranjați cu sugestiile dumneavoastră. Nu vă pierdeţi cumpătul şi încercaţi să găsiţi soluţii, care să nu vă pună în lumină proastă, în relaţia cu partenerii de afaceri.

Leu. Atenţie la falşii prieteni care vă invidiază din umbră. Sunteţi depăşit de o anumită situaţie și trebuie să fiţi mai organizat. Alegeţi-vă cu atenţie persoanele cu care discutați şi veţi găsi soluţii bune, neaşteptate.

Fecioară. Sunteţi nevoit să faceţi faţă unor obstacole, pe care alţii nu ştiu să le rezolve. Nu ţineţi cont de bârfele din jur şi încercaţi să vedeţi partea plină a paharului. Planificaţi o călătorie pe care o aşteptaţi de foarte mult timp.

Balanţă. Ambiţia şi entuziasmul, de care daţi dovadă, vă ajută să vă remarcaţi la locul de muncă. Nu neglijaţi relaţia cu partenerul şi veţi descoperi că romantismul încă există. Sunteţi plin de idei care aşteaptă să fie puse în aplicare.

Scorpion. Sunteţi nevoit să faceţi unele economii, ori pe la mijlocul lunii iulie, nu veţi mai putea face faţă cheltuielilor. Săptămâna aceasta trebuie să daţi dovadă de prudenţă şi să nu faceţi excese. Acordaţi mai multă atenţie familiei.

Săgetător. Sunteţi pe punctul de a trece printr-un eşec sentimental, dacă în relaţia cu partenerul nu sunteţi mai comunicativ și mai deschis. Nu aruncaţi banii pe fereastră şi fiţi mai chibzuit în cheltuirea lor. Timpul ţine cu dumneavoastră.

Capricorn. Evitaţi conflictele cu colegii, pentru că ar putea duce la discuții neplăcute la locul de muncă. Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari şi aşteptaţi weekend-ul, pentru a pleca într-o excursie. Cheltuiţi banii într-un mod mult mai chibzuit.

Vărsător. Cel mai bine vă simţiţi în mijlocul familiei. Poate ar fi bine să organizaţi o ieşire în acest weekend, cu prietenii şi să vă relaxaţi în compania lor. Totodată, veţi primi și vizita unor amici, pe care nu i-aţi mai văzut de foarte mult timp.

Peşti. Analizaţi opţiunile înainte de a lua o decizie, care vă va schimba niște lucruri în viaţă. Sunteţi hotărât să vă implicaţi mai mult în relația de cuplu şi să acordaţi mai multă atenţie familiei. Poate, nu aţi luat întotdeauna cele mai bune decizii.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu