Horoscop 30 martie – 6 aprilie 2017

Berbec

Din păcate, configuraţia astrală nu te susţine prea mult acum, ceea ce înseamnă că proiectele, planurile mai complexe sunt sortite eşecului din start. Încearcă să te limitezi la lucrurile simple şi să aştepţi un pic până lucrurile încep să funcţioneze în favoarea ta.

Taur

Treci printr-o perioadă în care determinarea şi capacitatea de muncă este diminuată. Tot în această perioadă, încăpăţânarea, care din păcate  te reprezintă, este la cote maxime. De aceea, pentru tine acum, este recomandat să te ocupi doar de problemele personale.

Gemeni

Vei simţi acum, mai mult ca niciodată, dorinţa puternică de a lupta. Cei din jurul tău vor fi surprinşi de faptul că le vei cere să te lase în pace şi să nu mai vină cu tot felul de sfaturi şi idei, fiindcă eşti capabil să te descurci singur.

Rac

Este o săptămână în care nu eşti un foarte bun partener de conversaţie şi ai tendinţa de a contrazice orice idee bună sau rea. Se pare că ai nevoie de linişte şi relaxare, mai mult ca de obicei, ca să-ţi ordonezi un pic gândurile.

Leu

Pentru tine ar fi recomandat ca, în această perioadă, să fii mai discret şi chiar să cedezi în unele discuţii contradictorii, pentru că altfel cei din jur vor ajunge să te creadă arogant. Astfel o să eviţi păreri şi discuţii inutile.

Fecioară

Pentru tin, acum se recomandă serios să stai deoparte şi să te uiţi numai în ograda ta. Nu eşti deloc într-o perioadă fastă, şi mai mult, nu faci faţă anumitor persoane care par a te enerva mai mult ca niciodată. Există riscul datorită grabei să faci multe greşeli.

Balanţa

Ai avea de câştigat petrecând mai mult timp cu un Taur, o Fecioară sau un Scorpion, pentru că aceştia vor aprecia faptul că nu vorbeşti prea mult. Acum tu eşti capabil, mai mult ca niciodată, să păstrezi tăcerea şi să foloseşti cuvintele doar dacă este absolut necesar.

Scorpion

Nu treci printr-o perioadă foarte bine aspectată. Mai bine te retragi în tine şi stai cât mai în umbră. Pe de altă parte cei care se agită pe lângă tine îşi asumă acum un mare risc, pentru că tu vezi foarte bine părţile negative ale lor şi la un moment dat o să  „musti” destul de rău.

Săgetător

Singurătatea nu te sperie, aşa că în această perioadă vei mai fericit dacă vei fi lăsat în pace. Chiar e de preferat să  fie linişte în jurul tău, mai ales ca in ultima perioadă ai avut parte de multă agitaţie și te-i confruntat cu probleme enervante.

Capricorn

Ar trebui să fii atent în această perioadă la felul în care te porţi, pentru că este cunoscut interesul pentru imaginea ta. O să fii nevoit să refuzi anumiţi colegi sau prieteni pentru că acum, nu ai forţa necesară să-i ajuţi. Ai grijă cum o faci ca să nu provoci supărări.

Vărsător

Un Vărsător este foarte rar retras şi liniştit. Surprinzător tu eşti momentan, exact aşa. Dar este un moment cât se poate de nimerit, ţinând cont de faptul că cei din jurul tău sunt extrem de agitaţi din cauza unei probleme neaşteptate. Posibil ca tu să fii singurul om lucid.

Peşti

Este o perioadă cât se poate de potrivită pentru a lua decizii majore. Eşti cam egosit şi îţi ascunzi ideile, dar nu este bine să exagerezi. Nu toată lumea te invidiază şi nici toţi nu-ţi vor răul. Deşi există câteva persoane în jurul tău care pot fi bănuite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu