Horoscop 26 ianuarie – 2 februarie 2017

Berbec

Vei găsi metode de comunicare pentru a pune capăt unui conflict apărut cu ceva timp în urmă. Chiar dacă problemele financiare mai persistă, totuşi începi să simţi, încetul cu încetul, cum te înscrii pe o direcţie bună şi te reechilibrezi emoţional şi financiar.

Taur

Săptămâna aceasta ai multă treabă şi vei constata cum totul se aglomerează din ce în ce mai mult, de la ora la oră.  Cea mai bună soluţie este să îţi programezi fiecare mişcare  şi să respecţi cu sfinţenie programul impus.

Gemeni

O persoană simpatică ţi-a atras atenţia şi îţi face inima să bată mai repede. Chiar dacă eşti extrem de ocupat şi ai multe proiecte în desfăşurare, îţi recomand să acorzi timp şi sufletului tău. Relaxează-te şi vei vedea că totul va intra într-o plăcută normalitate în curând.

Rac

Din punct de vedere astrologic, este o perioadă în care diplomaţia de care dai dovadă este la punctul maxim. În cuplu, relaţia devine din ce în ce mai solidă. La locul de muncă ideile tale îşi găsesc sprijin din partea tuturor.

Leu

Când ai sentimentul că vei avea noroc, să ştii că nu e o întâmplare. Astrele îţi sunt favorabile şi te anunţă că ceva se întâmplă în univers în favoarea ta. Îţi recomand săptămâna asta să asculţi vocea aceea interioară care îţi şopteşte să mergi într-o direcţie sau alta.

Fecioară

Eşti foarte bine susţinut pe Casa Muncii, probabil o să te bucuri de o mărire de salariu sau un venit suplimentar. Atenţie la modul în care îţi gestionezi banii. S-ar putea ca să faci nişte investiţii proaste, care pe termen lung să îţi aducă blocaje şi pierderi financiare.

Balanţa

Ai foarte multe lucruri de rezolvat săptămâna aceasta. Cineva încearcă să lanseze tot felul de zvonuri neadevărate. Dacă vei da curs acestora, dacă vei face comentarii cu privire la vorbele sale, rişti să atragi asupra ta discuţii nedorite în următoarele zile.

Scorpion

Stabileşte-ţi clar priorităţile pentru săptămâna aceasta. Ai multe lucruri de soluţionat, nişte termene limită îţi bat la uşă  aşa că organizarea va fi elementul cel mai important al săptămânii. Primeşti nişte  propuneri interesante, însă trebuie  să fii prudent.

Săgetător

Lasă-i pe cei din jur să-şi rezolve singuri problemele şi nu mai sări în ajutorul fiecăruia, imediat când ţi se solicită. Săptămâna aceasta, s-ar putea să ţi se facă o ofertă interesantă cu privire la o colaborare pe termen lung. Ia-o în calcul şi analizeaz-o bine.

Capricorn

Eşti inteligent, te pliezi perfect pe personalitatea persoanelor cu care intri în contact, aşa încât vei evita cu uşurinţă micile provocări lansate de cei din jur. Ai mulţi prieteni, dar pe de altă parte şi multe persoane invidioase care nu te plac.

Vărsător

Eşti pregătit să faci schimbări radicale în viaţa ta şi să faci curăţenie în relaţiile tale, la locul de muncă şi în relaţiile cu prietenii tăi. Încearcă să îţi stabileşti o ierarhie a priorităţilor, nu te arunca înainte dacă doreşti să duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai planificat.

Peşti

Eşti mult prea orgolios, rişti să spui lucruri dureroase, atingând anumite puncte sensibile. Nu încerca să te lupţi cu ideile tale la nesfârşit pentru că acum nu e cel mai bun moment. Înarmează-te cu multă răbdare şi calm în următoarele zile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu