Horoscop 23 februarie – 2 martie 2017

Berbec

Vei primi o mulţime de oferte săptămâna aceasta. În spatele unei propuneri, care la început pare departe de realitate, se afla o mână de aur, un proiect interesant care îţi poate aduce multe beneficii financiare.

Taur

În curând vei fi surprins că eşti chemat la un interviu şi s-ar putea ca să găseşti un loc de muncă mult mai bun deca cel actual. Nu trebuie să fii prea brutal în exprimare, rişti să îi răneşti pe ceilalţi, şi să îţi faci duşmani redutabili.

Gemeni

În ultima perioadă nu ai fost cea mai dinamică persoană, iar asta se resimte în vitalitatea ta. Ai nevoie să faci ordine în lucrurile care te înconjura. Nu te angrena în discuţii neproductive cu cei din jur.

Rac

În această săptămână vei fi intuitiv, însă va trebui să dai dovadă de foarte multă diplomaţie atunci când vine vorba să exprimi ceea ce simţi în raport cu cei din jur. Ar fi mai înţelept din partea ta să înveţi să numeri până la zece şi apoi să iei decizii sau să acţionezi.

Leu

Poate ar fi bine să ştii că, săptămâna aceasta, orice planifici se va modifica din mers. Chiar dacă la prima vedere pare destul de neplăcut să vezi cum se anulează totul şi apar altele în loc, trebuie să rămâi pozitiv.

Fecioară

Vei fi invidiat, imitat şi bârfit. Obositor de mult. Nu poţi evita invidia colegilor, însă îi poţi ocoli cu zâmbetul pe buze, păstrând o atitudine rezervată faţă de ei. Un alt sector aflat într-o zonă sensibilă este relaţia cu o rudă.

Balanţa

Săptămâna aceasta vei da dovadă de modestie şi răbdare. Vei fi deschis să-i ajuţi pe cei din jur şi sfaturile pe care le vei oferi fără nici un pic de reţinere vor fi pertinente şi îi vor ajuta pe ceilalţi să-şi îndeplinească sarcinile.

Scorpion

Poate că săptămâna aceasta ar trebui să îţi mai aminteşti şi tu să mai te distrezi, să mai zâmbeşti, să mai socializezi. Prins în vârtejul treburilor de zi cu zi, constaţi că viaţa trece pe lângă tine fără să te mai bucuri de ea.

Săgetător

Sfaturile primite de la un prieten te vor ajuta săptămâna aceasta să găseşti soluţii la o problemă spinoasă. Eşti plin de încredere în forţele proprii şi vei găsi nişte soluţii eficiente pentru a ieşi dintr-un blocaj financiar.

Capricorn

Nu te baza prea mult pe intuiţie, pentru că s-ar putea să faci greşeli. Bazează-te doar pe logică şi raţiune alături de mult echilibru. S-ar putea să ai multe de câştigat dacă dai dovadă de răbdare şi înţelegere.

Vărsător

Ai muncit mult de-a lungul ultimelor săptămâni, aşa încât meriţi câteva zile de relaxare. Inteligenţa şi capacitatea de a te adapta tuturor situaţiilor te ajută enorm. Te afli în compania unor persoane puternice şi poţi conta pe susţinerea lor.

Peşti

Săptămâna aceasta se învârte în jurul emoţiilor. S-ar putea să treci de la râs la plâns cu mare viteză, să fii impresionat de suferinţă altora, aşa încât încearcă, pe cât poţi, să te protejezi. Evită situaţiile emoţionante.

Distribuie:

Postaţi un comentariu